Andra Pacurar

Antrenor de dans sportiv / Afterschool in pasi de dans / Dansul mirilor / Scoala de vara
Andra Pacurar

Andra este antrenorul tanar si plin de energie, este modelul tuturor copiilor, fiind dansatoare activa in competitiile de dans sportiv. Andra este campioana mondiala si nationala, asadar inspira multi copilasi incepatori si de performanta, prin stilul ei special si vesel!

Desi se antreneaza cot-la-cot cu ei si de multe ori este “colega mai mare” a copiilor, ea da dovada de multa responsabilitate si seriozitate.
Cu Andra puteti intra in lumea dansului prin nenumarate jocuri distractive si interesante, pe melodii ritmate de Samba, Chacha si Jive, sau puteti invata multe exercitii de coordonare si agilitate, parcurgand nenumarate circuite de pregatire fizica.

Pasiunea Andrei este de a invata copiii ce inseamna miscarea si ritmul, rabdarea si dedicatia fiind cele mai bune “arme” ale ei.
Copiii o iubesc si sunt foarte apropiati de ea, datorita limbajului ei copilaresc, energiei pozitive si ideilor ei inventive!
Ea se ocupa in majoritatea timpului de copilasii incepatori dornici sa danseze in stil modern, dar va poate indruma si pe drumul competitiilor de dans sportiv!

Andra va asteapta la dans cu mare drag si dornica sa se distreze impreuna cu copilasii!

Pentru a o contacta : 0731090500.