Brigite Sargu

Antrenor de dans sportiv / Antrenor de dans pentru adultiDansul mirilo

Brigi este un antrenor foarte iubit si respectat de catre copii din sala de dans DanceTM din Timisoara. Fosta campioana nationala de dans sportiv la categoriile Standard si Latino, Brigi va poate invata foarte usor cum sa va miscati in pas de vals, tango sau quickstep. Sau, daca va doriti sa invatati pasii fierbinti ai dansului latino, ea va este alaturi si va ajuta sa va vedeti dorinta impinita. Din mana ei ies viitoarele generatii de campioni, copiii ce ne fac mandri in fiecare an si la fiecare competitie sportiva.

Desi antreneaza viitorii campioni, nu trebuie, totusi, sa va fie frica. Brigi are capacitatea sa faca pe oricine sa danseze! Asadar, daca ai un eveniment important, asa cum este o nunta, Brigite va poate transforma visul de a va incanta invitatii la eveniment, in realitate!

La fel, ea se ocupa si de copiii din scoala de vara in pasi de dans dar si de prichindeii care vin la sala noastra de dans din Timisoara si este mereu cu zambetul pe buze langa copilasii din grupul „Afterschool in pasi de dans„. La sala de dans din Timisoara DanceTm, sunteti toti bineveniti! Fie chiar si pentru a ne vizita, va asteptam!

Brigi va asteapta sa o contactati la numarul de telefon 0740033017.