Dans Modern

Dans Modern

Dans modern– libertate, atitudine si originalitate
Dansul modern reuneste o multitudine de stiluri de dans ce au luat nastere in mod liber, in curtea scolilor, in cluburi sau pe strazi, fara a tine cont de rigorile impuse de studiourile de dans traditionale.
Printre stilurile ce apartin de dans modern gasim hip hop, funk, breakdance, popping, locking, hip hop new style, house dance, dancehall sau electro dance.
Considerat de multi un dans popular urban, dansul modern este caracterizat prin miscari energice, atitudine, originalitate, libertate de miscare si improvizatie, fiind un dans ce incurajeaza interactiunea
cu publicul si cu ceilalti dansatori.

dans modern

Cursuri de dans modern pentru copii
La cursurile de dans modern pentru copii si adolescenti ne propunem sa dezvoltam atat conditia fizica a copiilor, cat si creativitatea si capacitatea de improvizatie.
Pe langa deprinderea miscarilor de baza si a diferitor coregrafii, antrenorii DanceTM vor folosi diferite jocuri ce vor stimula spiritul de competitie al copiilor si capacitatea de a se exprima liber prin intermediul dansului.

Structura cursurilor de dans
La DanceTM, gradul de dificultate al antrenamentelor este adaptat varstei copiilor si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati).
Pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans au in componenta cel mult 14 copii.

Hai sa vorbim!