Cele mai frumoase melodii pentru dansul mirilor in 2021

Dansul mirilor / Valsul Mirilor / Valsul miresei

 

Dansul mirilor este cel mai important moment al evenimentului tau special. Stim ca nu toti sunt nascuti sa danseze dar mai stim si ca nimeni nu s-a nascut invatat.

Antrenorii nostri profesionisti iti vor ghida pasii si te vor ajuta sa iti creezi momentul tau unic, special. Si pentru ca toti ochii invitatilor vor fi atintiti asupra voastra, nu este neaparat nevoie sa dansati clasicul vals. Putem crea coregrafii in functie de ceea ce va place sau in functie de personalitatea voastra.

Dansul Mirilor (sau Valsul Mirilor) nu inseamna neaparat ceva clasic. Ganditi-va ca voi sunteti cei care porniti petrecerea! De ce sa nu o faceti intr-un mod inedit? Poate cu un tango caliente sau o rumba sexy? Sau chiar ceva iesit din comun? Ne dai un telefon, vorbim si stabilim impreuna care este cea mai buna alegere. Pentru ca cel mai frumos moment al vietii voastre nu trebuie uitat niciodata!

Nu aveti o melodie speciala pentru dansul vostru? Sau nu stiti ce anume s-ar potrivi mai bine? Avem mai jos o lista cu cele mai bune melodii pentru dansul mirilor care sa va inspire in alegerile voastre.

Brigite Sargu
Antrenor de dans sportiv / Antrenor de dans pentru adultiDansul mirilo

Brigite Sargu

Brigite - antrenor de dans pentru copii, adolescenti si adulti. Cu ea puteti invata pasii de dans pentru o coregrafie minunata, pentru evenimentul vostru.